DIO Oosterwolde afdeling Gymnastiek

FUN wedstrijd, allereerst wedstrijd voor 3 turnsters

Op zaterdag 7 april was het voor Elin Vos, Liphania de Jongh en Chayenne van der Laan hun allereerste wedstrijd. Tijdens de trainingen hadden ze hard geoefend om een oefening uit hun hoofd te leren en zo netjes mogelijk uit te voeren op de onderdelen vloer, sprong en brug.

De meiden begonnen een beetje gespannen aan de vloer, maar hebben het hartstikke goed gedaan. Ook op de sprong lieten de meiden een twee nette sprongen. Een streksprong en een spreidsprong waren de sprongen die ze uitvoerden. De spreidsprong van Elin werd zelfs beloond met een 9.
Als laatste onderdeel hadden ze de brug. Liphania was wat gespannen voor haar borstwaartsom, maar hij ging hartstikke goed. Ook Chayenne vond de brug een lastig onder, maar ook zij maakte geen foutjes. Ook dit onderdeel werd met mooie cijfers afgesloten.

Na het wedstrijdgedeelte was er nog een FUN – gedeelte. In dit gedeelte mochten de meiden op springkussen en trampolines lekker doen en laten wat ze wilden.

Aan het einde van de dag kregen alle drie de meiden een mooie medaille omgehangen voor hun goede oefeningen.

 

VZ-jes actie levert mooi bedrag op

Afgelopen dinsdag was de cheque uitreiking van de sponsoractie die Albert Heijn Oosterwolde heeft georganiseerd. Janke was daarbij aanwezig voor DIO gymnastiek. Zij mocht de cheque in ontvangst nemen. Als vereniging hebben wij 252 VZ kaartjes ingeleverd en dat leverde een bedrag op van €252.

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die VZ-jes voor DIO gymnastiek gespaard hebben.