DIO Oosterwolde afdeling Gymnastiek

Carine trapt wedstrijdseizoen af

 

Dokkum, 10-02-2018

Vandaag was de 1e plaatsingswedstrijd van wedstrijdgroep 4 te dokkum. Hieraan deed van DIO Oosterwolde Carine Vaals mee. Laat in de middag mocht zij ten tonele komen. Enkele fans waren mee gekomen om haar te ondersteunen. Dit heeft zichtbaar vruchten afgeworpen. Carine turnde op 3 toestellen: balk, vloer en sprong.

Met een prima balk oefening begon ze aan de wedstrijd. Aan alle eisen werd voldaan. Tijdens de oefening liet Carine een mooie handstand op de balk zien, een element waar ze hard op getraind heeft. Tijdens de hele oefening bleef ze keurig op de balk staan.

Zo, die zat in de pocket, op naar vloer. De vloeroefening was net afgekomen deze week, dus het werd spannend. De oefening ging goed, maar helaas 1 onderdeel te weinig. Dit kostte de nodige punten.

Toen kwam de sprong. We besloten om met trampoline te springen. De sprong ging super en daarmee sloot Carine haar wedstrijd goed af.

De brug kent nog wat obstakels en er was besloten om die deze wedstrijd over te slaan. Carine kan terug kijken op een prima wedstrijd en vol goede moed gaan trainen voor de 2e plaatsingswedstrijd.

About author View all posts

KvL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *