DIO Oosterwolde afdeling Gymnastiek

Nieuwe bestuursleden gezocht!

Het bestuur begint enorm te krimpen. Per 01 – 01 – 2017 heeft DIO gymnastiek geen voorzitter meer en per oktober 2017 zal de penningmeester er ook mee stoppen. Hierdoor zal het bestuur nog maar uit 3 personen bestaan. Het wordt op deze manier erg lastig  om de vereniging draaiende te houden en zo de kinderen gymnastiek te kunnen blijven aanbieden. Daarom zijn we voor de volgende functies dringend op zoek naar versterking voor het bestuur:  

-Voorzitter;
-Penningmeester/ledenadministratie;
-Secretariaat;
-Lid.

Als meerdere mensen zich aanmelden, kunnen de taken goed verdeeld worden. Zo blijft het voor iedereen een lichte taak om iets te doen voor DIO. Laat duidelijk zijn: mocht het zo zijn dat er bij de volgende ledenvergadering geen mensen zich gemeld hebben, dan wordt het voort bestaan van DIO gymnastiek ernstig bedreigd omdat de kerntaken van een vereniging niet meer vervuld kunnen worden. Wie voelt zich geroepen om zich bij ons aan te sluiten en zo de vereniging draaiende te houden?! Diegene kan zich melden bij Trijntje Huiting (trijntjehuiting@ziggo.nl of 0516-520402).

Zoals u kunt lezen is er veel beweging binnen DIO gymnastiek, maar niet in de goede richting. We willen graag DIO gymnastiek weer laten groeien, maar op deze manier zijn we daar nog ver van verwijderd.  Hopelijk is de noodzaak duidelijk en staan er mensen op om DIO gymnastiek weer in de goede richting te helpen.

About author View all posts

marloes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *